Reacties

27 comments op pagina “Reacties”

 1. Jan en Henny

  Marc, je hebt goed werk afgeleverd bij ons. We zijn dik tevreden en zullen je zeker aanbevelen bij degenen die een stucadoor nodig hebben.

 2. Aad en Helma

  Vandaag heeft Mark zijn vakwerk bij ons afgemaakt. Mooie superstrakke wanden en plafond! Heel blij mee. De ruimte ook netjes opgeleverd. Mark komt zijn afspraken na en is goed bereikbaar. Mark we zullen je zeker bij onze vrienden en familie aanraden. En bij een volgende klus bellen we je weer.
  Aad en Helma

 3. Fam. Van Hest

  Onlangs heeft Marc van Quality Stuc onze woning voorzien van super strak stucwerk.
  Wat een vakwerk, superblij met het eindresultaat!
  Marc komt zijn afspraken na en werkt erg netjes.
  10 punten voor Quality Stuc.
  Een echte aanrader

 4. Eloi Zieltjens

  Onlangs hebben wij een bungalow gekocht. De gehele woning is voorzien van nieuw stucwerk. Zoals andere reacties / ervaringen al aangeven werkt Marc netjes en schoon en het eind resultaat is inderdaad super strak. Daar zijn wij heel erg blij mee.
  Wij krijgen dan ook vele complimenten hier over.
  Marc is een zeer bekwame vakman en wij hebben hem ook ervaren als een buitengewoon prettig persoon. Marc is betrouwbaar, komt zijn afspraken erg goed na en ook voor bouwtechnisch idee├źn kun je bij hem terecht.
  Ondanks dat stukadoorswerk zware ambacht is en “veel stof happen is”, heeft Marc altijd goede zin.
  Quality Stuc is een echte aanrader.

 5. Firma Bergsma

  Onlangs heeft Marc in ons bedrijfspand reparaties en stucwerk uitgevoerd. Wij zijn superblij met het eindresultaat. Het grote voordeel is dat Marc zo ontzettend netjes werkt dat je niet een poetsploeg kunt inschakelen na voltooiing van de werkzaamheden. Marc werkt heel secuur, netjes en laat je pand schoon achter. Ook de prijs is goed. Wij bevelen Marc absoluut aan.

 6. Roy Coehorst

  Marc, heeft in mei van dit jaar mijn volledige beneden verdieping plus een aantal slaapkamers gestuc. Ik wilde strak stucwerk, nou dat is gelukt. Het is niet strak, maar super strak !! Helemaal top. Naast het geleverde vakwerk, heeft Marc ook ontzettend netjes gewerkt. Hij heeft iedere dag weer alles opgeruind en bijna brandschoon achter gelaten. Marc…wij zijn meer dan tevreden…bedankt !!

 7. Frans van Os

  Marc heeft begin mei dit jaar mijn hele beneden verdieping gestuct. Plafond met lijst en alle wanden. Wat een prachtig werk heeft ie bij mij geleverd! Echt toppie!!
  Zo super strak alles gesmeerd dat zelfs de schilders er ook van onder de indruk waren van de geleverde kwaliteit.
  Al met al nu alles gestuct en geschilderd is ziet het er prachtig uit. Marc nogmaals dank voor de kwaliteit en de hele fijne samenwerking!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>