Reacties

30 comments op pagina “Reacties”

 1. rené & miranda de groot

  Marc,
  Je bent een aanrader voor iedereen,niet alleen voor het vak maar zeker voor het afwerken van vragen al bij al een goede service!niets is teveel.

 2. Ron en Nicolle Mutsaers

  Mark komt zijn afspraken goed na,werkt netjes en laat zijn werk terrein netjes achter….markt bedankt weer.de volgende keer weten we je zeker weer te vinden….

 3. Lieke en Jan

  Marc heeft in juni op onze benedenverdieping, plafond en muren gestucadoord en de wanden ook nog van spachtelputz voorzien. Marc verzorgt zijn werk tot in de puntjes en afspraak is afspraak bij hem. Marc hartstikke bedankt voor het puike stukje werk.

 4. mevrouw schellekens

  Marc heeft mijn gehele apartement gestucadoord, super mooi netjes en de spachtelputz zit er super strak tegen aan.
  hij denkt zeer goed mee, doet ook extra werk dit zeg ik omdat ik op leeftijd ben en zelf niet veel kan, dit heeft marc voor mijn gedaan.
  ik heb verschillende stucadoors gehad, maar Qualitystuc springt er voor mijn echt stukken er boven uit.
  ik beveel hem dan ook zeker aan.
  bedankt marc voor het werk en de prettige omgang.
  groetjes mevrouw schellekens

 5. geert toemen

  Marc heeft bij ons bijna het gehele huis gestuct. We wilden het stucwerk heel glad en dat is hem voortreffelijk gelukt.
  Hij neemt de tijd voor zijn werk, doet alles geordend en netjes, plakt alles van te voren af en strijkt net zo lang door totdat het superglad is!
  Hij komt zijn afspraken altijd na en de prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed.Ik zou hem aan iedereen die kwaliteit zoekt willen aanbevelen!

 6. Marlies Verwijmeren

  Wat moet je als je stucadoor je laat zitten? Dan bel je Mark!! 9 dagen na mijn telefoontje was de slaapkamer van mijn zoon klaar! Geweldig Mark. Vakwerk en begrip!

 7. Thea & Jan Poppelaars

  Aanvulling op mijn reactie d.d. 10-10-2010:
  Mark heeft in mei 2011 nu onze gehele benedenverdieping gestuct. Plafonds en muren van keuken,woonkamer,toilet en tweemaal een hal zijn prachtig gestuct. Strak en glad.
  Prima vakwerk.
  Chapeau Mark

 8. Saskia

  Marc heeft wederom prachtig stucwerk afgeleverd vandaag! Ik had al eerder gebruik gemaakt van zijn vakkundigheid en ook dit keer zag het er weer top uit. Behalve de goede kwaliteit valt het mij op dat Marc goed meedenkt en vertrouwen wekt in de manier waarop hij dingen aanpakt.
  Hij komt zijn afspraken na en rekent een hele schappelijke prijs. Top. Ik kan hem zeker aanbevelen!

 9. Robert Soethout

  Marc maakt in alles zijn belofte waar. We hadden een strakke planning en hoge eisen als het gaat om de kwaliteit. Het resultaat is op beiden perfect. Strakke muren en dito plafonds. Super secuur maar ook flexibel en meedenken in oplossingen.
  Dit resultaat is voor ons elke euro waard. Complimenten aan Marc.

 10. Natalie

  Eindelijk tijd met een bak koffie op de bank geniet ik van onze mooie muur. En dat na meer dan een jaar. Ja, het ziet er geweldig uit de beton look muur. Iets wat niet veel mensen hebben. Inderdaad kan ik als klant beamen dat het werk met tevredenheid is opgeleverd. Netjes werken en ook sociaal erg klant vriendelijk. Wij blijven genieten en quality stuc bedankt!
  Groetjes Jeroen en natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>