Reacties

31 comments op pagina “Reacties”

 1. Sandra Molenschot

  Marc heeft het hele huis bij ons gestukadoord, het was de bedoeling beneden en een gedeelte boven, maar hij levert super mooi vakwerk, dat wij besloten hebben om het hele huis te laten doen.
  Marc komt altijd op tijd en hij is ook super gezellig om de hele dag om je heen te hebben, op zijn tijd een geintje en daar houden wij zelf ook wel van.
  Wij kunnen Marc zeker aanbevelen, hij denkt goed met je mee, en is eerlijk in wat wel mooi is en wat niet mooi is.

  Echt super bedankt voor je mooie vakwerk en de gezelliheid.

 2. Ellen

  Marc levert echt vakwerk! Is super professioneel, betrouwbaar en denkt graag met je mee. Alles wordt tot in detail goed en netjes afgewerkt. Qualitystuc maakt zijn naam echt meer dan waar!

 3. fam. klijn

  Marc heeft onze woning geheel gestukadoord hij is super in zijn werk , denkt ook overal met mee. ook al heeft het niks met zijn werk te maken.
  wij vinden hem super tof , betrouwbaar , een vakman en heel fijn in de samenwerking.

 4. Jan en Henny

  Marc, je hebt goed werk afgeleverd bij ons. We zijn dik tevreden en zullen je zeker aanbevelen bij degenen die een stucadoor nodig hebben.

 5. Aad en Helma

  Vandaag heeft Mark zijn vakwerk bij ons afgemaakt. Mooie superstrakke wanden en plafond! Heel blij mee. De ruimte ook netjes opgeleverd. Mark komt zijn afspraken na en is goed bereikbaar. Mark we zullen je zeker bij onze vrienden en familie aanraden. En bij een volgende klus bellen we je weer.
  Aad en Helma

 6. Fam. Van Hest

  Onlangs heeft Marc van Quality Stuc onze woning voorzien van super strak stucwerk.
  Wat een vakwerk, superblij met het eindresultaat!
  Marc komt zijn afspraken na en werkt erg netjes.
  10 punten voor Quality Stuc.
  Een echte aanrader

 7. Eloi Zieltjens

  Onlangs hebben wij een bungalow gekocht. De gehele woning is voorzien van nieuw stucwerk. Zoals andere reacties / ervaringen al aangeven werkt Marc netjes en schoon en het eind resultaat is inderdaad super strak. Daar zijn wij heel erg blij mee.
  Wij krijgen dan ook vele complimenten hier over.
  Marc is een zeer bekwame vakman en wij hebben hem ook ervaren als een buitengewoon prettig persoon. Marc is betrouwbaar, komt zijn afspraken erg goed na en ook voor bouwtechnisch idee├źn kun je bij hem terecht.
  Ondanks dat stukadoorswerk zware ambacht is en “veel stof happen is”, heeft Marc altijd goede zin.
  Quality Stuc is een echte aanrader.

 8. Firma Bergsma

  Onlangs heeft Marc in ons bedrijfspand reparaties en stucwerk uitgevoerd. Wij zijn superblij met het eindresultaat. Het grote voordeel is dat Marc zo ontzettend netjes werkt dat je niet een poetsploeg kunt inschakelen na voltooiing van de werkzaamheden. Marc werkt heel secuur, netjes en laat je pand schoon achter. Ook de prijs is goed. Wij bevelen Marc absoluut aan.

 9. Roy Coehorst

  Marc, heeft in mei van dit jaar mijn volledige beneden verdieping plus een aantal slaapkamers gestuc. Ik wilde strak stucwerk, nou dat is gelukt. Het is niet strak, maar super strak !! Helemaal top. Naast het geleverde vakwerk, heeft Marc ook ontzettend netjes gewerkt. Hij heeft iedere dag weer alles opgeruind en bijna brandschoon achter gelaten. Marc…wij zijn meer dan tevreden…bedankt !!

 10. Frans van Os

  Marc heeft begin mei dit jaar mijn hele beneden verdieping gestuct. Plafond met lijst en alle wanden. Wat een prachtig werk heeft ie bij mij geleverd! Echt toppie!!
  Zo super strak alles gesmeerd dat zelfs de schilders er ook van onder de indruk waren van de geleverde kwaliteit.
  Al met al nu alles gestuct en geschilderd is ziet het er prachtig uit. Marc nogmaals dank voor de kwaliteit en de hele fijne samenwerking!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>